Artiest

Leen ZijlmansSpotify

Spotify Volgers: 2267
Spotify Populariteit: 40
Artiest

Leen Zijlmans

Nieuwste release

Zondagmiddag 2.0 12 Juni 2024
Populair
1 Ad De Advocaat 2:22
2 Wat Een Feest 3:07
3 Caballero 3:52
4 Alleen Met Jou 3:26
5 Ik Zal Je Missen 3:49
6 Zondagmiddag 3:20
7 Jij Bent Het Leven Voor Mij 3:04
8 Mijn Zonnestraaltje 3:00
9 Perdoname 3:04
10 Pluk De Dag 3:37
Deel deze artiest:

Biografie

Leen is een zanger in hart en nieren. Een zanger die al jaren bekend en gekend is in alle uithoeken van Nederland en zelfs al vele malen in het buitenland heeft hij opgetreden. Als solist heeft hij de afgelopen twintig jaar in talloze feesttenten en op partyboten staan zingen. Bekend op Ibiza, waar hij een seizoen lang voor de plaatselijke hoogwaardigheidsbekleders en jetset zijn muzikale kunnen toonde. Zijn liedjes zingt hij stuk voor stuk pakkend en geeft zijn bezieling en plezier onbeperkt de ruimte.

Deze energieke, sfeervolle, uiterst muzikale en bovenal prettig gestoorde Leen werd op 27 maart 1956 te Raamsdonksveer geboren. Zijlmans heeft al een stormachtige carrière op zijn naam kunnen schrijven als zanger en entertainer. Al twee decennia lang zingt hij gezellige, indrukwekkende en ontroerende covers van topzangers uit binnen-en buitenland.
Leen is een zanger in hart en nieren. Een zanger die al jaren bekend en gekend is in alle uithoeken van Nederland en zelfs al vele malen in het buitenland heeft hij opgetreden.
Veel bekendheid heeft hij gekregen door zijn optredens in de Las Vegas-shows van De Ster in Nieuwkuijk. Als solist heeft hij de afgelopen twintig jaar in talloze feesttenten en op partyboten staan zingen. Bekend op Ibiza, waar hij een seizoen lang voor de plaatselijke hoogwaardigheids-bekleders en jetset zijn muzikale kunnen toonde.