Artiest

Tony van BoxtelSpotify

Spotify Volgers: 7151
Spotify Populariteit: 24
Artiest

Tony van Boxtel

Nieuwste release

Populair
1 Er is een vrouw 3:01
2 Liefdesdans 3:19
3 Duizend sterren 2:52
4 Met Tranen In Je Ogen Ben Je Blind 3:44
5 Kom Niet Te Dichtbij 3:32
6 Met tranen in je ogen ben je blind 3:40
7 Laat me van je houden 3:37
8 Wat jij ook doet 3:43
9 Hemelse liefde 3:32
10 Ga je mee 3:20
Deel deze artiest:

Biografie

Liefhebbers van het Nederlandstalige lied kennen Tony van Boxtel allang.
De uit Breda afkomstige zanger die overal waar hij optreedt voor een geweldige sfeer zorgt. Tony weet met zijn eigen liedjes altijd het publiek "in te pakken" en voor zich te winnen. Een echte Hollandse volkszanger met een warm stemgeluid. Met zijn albums als "De Smaak Van Liefde" en "Droom Je Dromen" scoorde hij in het verleden al grote hits.

Met de singles "Met Tranen In Je Ogen Ben Je Blind" en "Viva La Vie" verwierf Tony nationale bekendheid. De singles stonden in diverse hitlijsten en overal in het land zong (en zingt) iedereen deze aanstekelijke liedjes uit volle borst mee!v

Zijn nieuwe single "Liefdesdans" is inmiddels vol enthousiasme ontvangen. Het is een door Tony geschreven cover van de Latin plaat Darte un Beso van Prince Royce.
De titel past perfect bij het zwoele nummer dat is opgenomen in de studio van Frank Verkooyen die eerder met en voor klinkende namen als Grad Damen, Frans Duijts en Rene Schuurmans werkte en nu samen met Tony aan Liefdesdans heeft gewerkt. Met zijn zomerse nieuwe single Kom Niet Te Dichtbij maakt de zanger wederom een grote sprong voorwaarts.