Artiest

JamanSpotify

Spotify Volgers: 20826
Spotify Populariteit: 36
Artiest

Jaman

Nieuwste release

Kleine Janneman 26 January 2024
Populair
1 Oh Leilah 2:48
2 Gewoon Weer Opnieuw 3:37
3 Altijd Altijd 3:28
4 Kleine JannemanNieuw 2:44
5 Alles draait om de poen 3:06
6 Niemand Is Zo Mooi Als Jij 3:24
7 Lieveling Moet Dat Nou 3:30
8 Wil Je Dansen Met Mij (Numero Uno) 3:06
9 Bella 3:04
10 Blijf Bij Mij De Hele Nacht 3:17
Deel deze artiest:

Biografie

Onder het JM Music label verschijnt de nieuwe single van Jaman. Net zoals z'n verassende vorige single 'Zoals 't toen was', is ook dit nazomers lied geschreven door Hans Louws. Ook Manfred Jongenelis heeft weer een steentje bijgedragen aan dit dansbare vrolijke nummer.

Er is bewust voor gekozen om deze single (Numero Uno) "Wil je dansen met mij" niet in de zomer, maar aan het begin van de herfst te lanceren. 'Tijdens de afgelopen zomerperiode zijn er zoveel singles verschenen dat ik samen met mijn compagnon Michael Smit heb besloten om het later uit te brengen', meldt Jaman.

Tijdens het voorbereidende gesprek dat Jaman met Manfred Jongenelis had kwam naar voren dat de gipsy gitaar van Zonzo Basliy wel een hele leuke aanvulling zou kunnen zijn. 'Dat was nieuw voor me. Ik had nog nooit met hem samengewerkt. Achteraf ben ik heel erg tevreden over de keuze om 'ja' te zeggen. Het is heel iets anders dat je van mij gewend bent, maar toch heel herkenbaar Jaman. Uiteraard heeft Manfred het accordeonwerk weer vakkundig ingespeeld. Ik voel me echt op m'n plek bij hem', onthult Jaman