Artiest

Guus DoggenSpotify

Spotify Volgers: 605
Spotify Populariteit: 16
Artiest

Guus Doggen

Nieuwste release

Populair
1 alarmfase ROOD 3:15
2 Alarmfase Rood (Special Krew Remix)Nieuw 3:19
3 Ineens gaat het leven 3:17
4 Alarm fase rood 3:08
5 Hallo Mooie Meid 3:38
6 Wat zou ik zonder jou 3:30
7 Kom maar Kom maar 3:09
8 Ga Met Me Mee 2:58
9 De liefde & M`n hart 3:28
10 Hallo mooi meid 3:38
Deel deze artiest:

Biografie

“Ga met me mee” is het gezellige liedje van Guus Doggen

Guus Doggen komt met het gezellig nummer “Ga met me mee”. Een echte promotie had hij nog niet gedaan, wel was de videoclip te zien bij TV Oranje, en ook bij optredens in het land doet het nummer het erg goed, hij weet zeker dat dit ook bij de radiozenders het geval kan zijn vandaar dat hij de keuze heeft gemaakt om dit nummer wat in april dit jaar uitkwam te laten pluggen, zodat het bij alle zenders straks te horen is, want dat verdiend dit nummer.
Guus is geboren op 13 februari 1995 als oudste kind in een gezin van 2 kinderen.
De liefde voor het Nederlandstalig lied is hem door zijn vader Ad, met de paplepel ingegoten. Tijdens zijn tienerjaren begint Guus steeds vaker en beter mee te zingen met het repertoire van diverse Nederlandstalige zangers zoals Frank van Etten, Jannes, Grad Damen, Wesley Klein, Ferry de Lits en ga zo maar door.
Tijdens kleine familiefeestjes bij zijn ouders thuis wordt aan Guus regelmatig gevraagd om te zingen; hij zingt dan met de artiest mee want orkestbanden heeft hij niet en de familie geniet met volle teugen.
Op 21 maart 2014 viert zijn vader Ad, zijn 50e verjaardag en krijgt een optreden van Johan Kettenburg aangeboden. Op verzoek van de familie zingt Guus samen met Johan het lied “Mijn zoon” van Willy Alberti. Iedereen is tot tranen toe geroerd, het was een enorm succes.
. In juli 2015 treed Wesley Klein op bij het Dorpscafé, Guus trekt de stoute schoenen aan en zegt balorig tegen Wesley: ‘Wij gaan straks samen een liedje zingen’. En zo gebeurde het, Guus zong samen met Wesley. Deze was dusdanig onder de indruk van Guus zijn stem dat hij het advies gaf om ermee verder te gaan