Artiest

MannesSpotify

Spotify Volgers: 513
Spotify Populariteit: 29
Artiest

Mannes

Nieuwste release

Breng Mij Haar Terug 17 Juli 2020
Populair
1 Breng Mij Haar Terug 3:48
2 Braziliaanse nachten 3:27
3 Lady Blue 3:04
4 Wie zegt mij weltrusten 3:05
5 Loop di love 3:19
6 Hou je mond 4:37
7 Speel die dans 3:28
8 Alisha 3:38
9 Rotzooi 3:32
10 De straat is zijn woning 4:11
Deel deze artiest:

Biografie

Zanger Mannes uit Zwolle start 2019 met een prachtig nieuw nummer "Ga jij met me mee" geschreven en geproduceerd door Martin Sterken
Mannes in één regel; Een zanger van het Hollandse lied in hart en nieren die al jarenlang een volgeboekte agenda heeft en is gezegend met een prachtige 'snik' in zijn stem.

Op een dag zit Mannes samen met Henri van Velzen in de studio bij Martin Sterken om te luisteren naar ideeën voor een nieuw nummer, totdat Martin Sterken plotseling zegt; Ik heb het !!! Martin gaat achter zijn keyboard zitten en speelt een melodie, improviseert met een tekst en zegt dit is wel een liedje voor jou! En zo is "Ga jij met me mee" geboren.

Dit kan alleen als je al een jarenlange band met elkaar hebt en weet wat je wilt bereiken en wat je kunt. Mannes is dan ook enorm blij dat hij met een mooi vast team kan werken, want met Martin Sterken en Henri van Velzen heeft hij al een jarenlange goede band en dat resulteerde vorig jaar nog in een prachtig album "Toen en Nu" wat ook bij beide heren weg kwam.