Artiest

Joy WoeldersSpotify

Spotify Volgers: 232
Spotify Populariteit: 19
Artiest

Joy Woelders

Populair
1 Huis Op De Wolken 2:58
2 Huis Op De Wolken - Hardstyle Remix by DJ MartiensNieuw 3:06
3 Hardenberg 2.0 - Hardstyle Versie 3:26
4 Bella Italia 2:41
5 Het wordt weer zo'n dag 3:36
6 Deze Panter 3:05
7 Romeo & Julia 2:59
8 Ik wil nu met je dansen 3:01
9 Hardenberg 2:46
10 Dit is de man 3:27
Deel deze artiest:

Biografie

“Ik wil nu met je dansen” is de titel van de nieuwe single van Joy Woelders uit Hardenberg.
Voor deze productie is Joy samen met zijn team opzoek gegaan naar een pakkend en swingend nummer, en dat is geresulteerd in “Ik wil nu met je dansen”.
De single is op genomen bij Arjan Venemann van AV Audio producties, door Joy zelf geschreven en is volledig autobiografisch. Hij beschrijft zijn oneindige liefde, maar ook de ups en downs die in elke relatie voorkomen en daardoor dus zeer herkenbaar zal zijn. Samen dansend door het leven , ondanks dat het soms niet altijd vanzelf gaat is de juiste omschrijving voor de inhoud van dit heerlijke, met een Spaans sausje overgoten nummer.
De bijbehorende video clip is een productie van Xandro Media die met zijn sprekende beelden het verhaal heeft weten vast te leggen. Als je naar clip kijkt, is het net of je midden in een dans film bent beland. Met de medewerking van top dansers Rick van Maanen en Kelsey Salzmann, twee allround dansers die in de top 12 van Nederland dansen. Deze top dansers hebben dit jaar meegedanst met Dance Dance Dance, het dansprogramma op RTL 4.
Joy is trots en dankbaar voor deze productie en hoopt met dit nummer iedereen mee te nemen op de vrolijke klanken. En hij kan niet wachten om de mensen te laten dansen op deze nieuwe single tijdens zijn live optredens in het land!