Artiest

Dennis van DamSpotify

Spotify Volgers: 49
Spotify Populariteit: 3
Artiest

Dennis van Dam

Nieuwste release

Ben Jij Een Droom 3 January 2020
Populair
1 Als Een Komeet 3:25
2 Ik Wil Dat Je Bij Me Blijft 3:05
3 Ben Jij Een Droom 3:09
4 Caramba 3:08
5 Jij Laat Mijn Hele Wereld Draaien 3:04
6 Dans Met Mij 3:09
Deel deze artiest:

Biografie

De Hellendoorner Dennis van Dam is niet alleen een succesvolle horecaondernemer, maar ook een begenadigd zanger,"Dans met mij" is zijn nieuwe Single.
Deze Jannes uit Hellendoorn of ook wel "Helderse Jannes" genoemd werkt momenteel hard aan zijn muzikale carrière en lijkt na het nummer 'Ik Wil Dat Je Bij Me Blijft' die in oktober 2018 uitkwam de juiste weg te zijn ingeslagen.
Dit mooie nieuwe nummer "Dans met mij" geschreven door Frank Swenne, maakt duidelijk dat dit zeker de juiste weg is. Hiermee presenteert hij een gevoelige maar ook gezellige meezinger en voor de productie tekende niemand minder dan Martin Sterken en het resultaat is dan ook een ijzersterke knaller.
Dennis van Dam zingt al sinds zijn 15de, had succes op Mega Piraten Festivals, maar ruilde dat in voor een carrière in de horeca. Maar natuurlijk bleef Dennis van Dam echter dol op een feestje en zingen, dus heeft hij dit nooit echt opgegeven en werkt momenteel hard aan een muzikale comeback. Dennis heeft met zijn repertoire al vele voetbalkantines, tenten, dorpsfeesten, bruiloften en Mega-Piratenfestijnen aangedaan en kan bestempeld worden als een ervaren feestbeest.
Dus na in 2018 al uitgekomen te zijn met "Als een komeet" en "Ik wil dat je bij me blijft" Sluit Dennis van Dam dit jaar af met zijn single "Dans met mij" en zal in 2019 deze lijn voort zetten, dus gaan we nog heel veel horen van deze zanger