Artiest

Dennis PeperkampSpotify

Spotify Volgers: 20
Spotify Populariteit: 1
Artiest

Dennis Peperkamp

Nieuwste release

Kleine Kayden 23 December 2020
Populair
1 Kijk niet terug 2:42
2 Mama ik mis je zo 3:49
3 Kleine KaydenNieuw 4:15
4 Samen een nacht met jou 0:45
5 Ik wi met jou alleen door het leven 3:06
6 Morgen weer (Karaoke) 3:26
7 Morgen weer 3:26
Deel deze artiest:

Biografie

Dennis Peperkamp komt met zijn nieuwe singel “Kijk niet terug”. De in 1978 geboren zanger uit Amsterdam komt na “Morgen weer”- “ik wil met jou alleen door het leven” en de in 2017 uitgebrachte ode aan zijn overleden moeder “mama ik mis je zo”, nu met het autobiografische nummer, ”Kijk niet terug”.
Dennis Peperkamp stond al op jonge leeftijd te zingen op bruiloften en partijen, ook heeft hij meegedaan aan talentenjachten, op verschillende evenementen gestaan en in het theater opgetreden. Dus al met al heeft Dennis niet stil gezeten en had maar één wens, een eigen nummer met natuurlijk een videoclip. Alleen kost dat geld wat Dennis op dat moment niet had, tot dat hij tijdens een optreden in een kroeg Rolf Engels tegen kwam van platenmaatschappij Angelsrecords.
Hij zag potentie in Dennis en besloot hem een jaar contract bij zijn platenmaatschappij aan te bieden, en in één klap kwam de droom van Dennis Peperkamp uit!
Hij is Rolf dan ook ontzettend dankbaar voor het vertrouwen in hem.
Het nummer “ Kijk niet terug” is uit het dagelijks leven gegrepen en ook Dennis zelf weet hoe het voelt om fouten te maken, die je liever niet gemaakt had.
Maar daar zijn we mensen voor en het belangrijkste is, hoe ga je er mee om en leer je er van om in de toekomst dezelfde fouten te vermijden.
Het nummer is geschreven en geproduceerd door Dario Kreuger en onder het label van Angelsrecords. Dennis is terecht maar wat trots op dit mooie, vrolijke nummer met de kenmerkende “Amsterdamse” sound met een heerlijke accordeon erin. De verwachting is dat dit nummer flink gaat scoren bij de radiozenders deze zomer.