Artiest

Bjorn KlokSpotify

Spotify Volgers: 61
Spotify Populariteit: 4
Artiest

Bjorn Klok

Nieuwste release

Populair
1 Ik Draai Er Niet Omheen - RemixNieuw 2:57
2 Ik Draai Er Niet Omheen 3:17
3 Waarom Moest Jij Gaan 2:52
4 Voor Een Nacht Met Jou 3:18
5 Nog één kans 2:52
6 Waarom moest jij gaan 2:52
7 Zo vanuit het niets 3:19
8 Waarom Moest Jij Gaan - Karaoke Versie 2:51
Deel deze artiest:

Biografie

De 19 jarige Bjorn Klok uit Oldenzaal komt met zijn nieuwe nummer “Zo Vanuit Het Niets”. Dit is het derde nummer wat deze sympathieke zanger uitbrengt. Hiervoor had hij zijn debuut met het liedje “Hoezo je bent het kwijt”.
Het is allemaal begonnen met een filmpje op facebook, wat eigenlijk voor de gein erop was geplaatst door Bjorn zelf.
Er kwamen zoveel positieve reacties op zijn cover van Tom Jones, dat de toon gezet was en Bjorn aanvragen kreeg voor optredens in diverse cafés.
Op een gegeven moment liep Bjorn Marcel Veldman tegen het lijf, en die adviseerde hem om contact op te nemen met Willy Oosterhuis.
Zo gezegd, zo gedaan en even later stond Bjorn bij de Euregiotap op de afterparty.
Vanaf dat moment is het balletje echt gaan rollen en werd hij winnaar van een talentenjacht en stond Bjorn tussen de grote namen zoals; Jannes, Jaman, Stef Ekkel, Mannes en Chris de Roo.
Het nummer “Zo Vanuit Het Niets”, is een lekker zomers en dansbaar nummer. Het gaat over iemand die verliefd is en over zijn ware liefde zingt, en is zeer toepasselijk bij deze tropische zomer, waar de warmte en zon hoogtijdagen viert.
Het nummer is geschreven door Jolanda Landkroon en de muziek is van Chris Scholten.
Op 29 september is de cd release in Dans en Party Centrum Rouwhorst in Oldenzaal.
Deze cd bevat maar liefs 4 nummers in totaal!
Naast natuurlijk “Zo Vanuit Het Niets”, de lekkere up tempo nummers; “Hallo mooie meid”, “Hey lekker ding” en “Een verkeerde keuze” en een mooie ballad genaamd “Een verkeerde keuze”.
Dus al met al een spannende tijd voor Bjorn Klok, die natuurlijk hoopt met dit mooie mini album hoge ogen te scoren bij de fans en radiostations!