Artiest

Vèrrèkkes BlààuwSpotify

Spotify Volgers: 1335
Spotify Populariteit: 4
Artiest

Vèrrèkkes Blààuw

Nieuwste release

De Vrienden van Carnaval 14 January 2023
Populair
1 Diksie 3:39
2 Diksie Hardstyle Versie 2:51
3 De 4e Ronde 2:46
4 't Dondert En 't Bliksemt 2:49
5 Sweet Caroline 3:16
6 Twister 3:16
7 Vette Vingers 3:34
8 De Vrienden van Carnaval 2:47
Deel deze artiest:

Biografie

Wij zijn:Een gezellige groep mannen die het carnaval vieren in hun bloed hebben zitten en op vele carnavalsfeesten aanwezig zijn om dit schitterend feest intens te beleven.

In 2016 ontstond het idee om samen te gaan werken aan een carnavalskraker. Het moest een kneiter van een carnavalshit zijn welke in geheel Brabant en omstreken beluisterd zou gaan worden.

Aan de bar ergens in een cafe in het mooie Ballefruttersgat (Goirle voor diegene die het niet weten) werden de plannen verder uitgewerkt.De naam werd verzonnen, de tekst werd gemaakt en de kleding werd uitgekozen. Het enthousiasme werd alleen maar groter. Vervolgens een professionele studio in en samen met Andre Kooiman een flinke dosis humor én veel enthousiasme werden ideeen langzaam werkelijkheid.

Mede door onze gulle gevers bestempeld als 'Unne Gouwe' en 'Maotje van' hebben we dit schitterende resultaat kunnen behalen!

De mannen van Vèrrèkkes Blààuw gaan overal waar zij komen de tent op z'n kop zetten en er een geweldig carnaval van maken.