Artiest

Pascal vd schagtSpotify

Spotify Volgers: 4
Spotify Populariteit: 0
Artiest

Pascal vd schagt

Nieuwste release

Liefste blijf bij me 2 April 2019
Populair
1 Liefste blijf bij me (Orkestband) 3:38
2 Liefste blijf bij me 4:04
3 Jij bent de vrouw 3:13
Deel deze artiest:

Biografie


PERSBERICHT

4 NOVEMBER 2018

PUTTEN- De 43 jarige Pascal van der Schagt uit Putten komt met zijn debuutsingle : ‘Jij bent de vrouw.’

PASCAL VAN DER SCHAGT is sinds 2017 professioneel bezig in de muziekwereld.

In 2018 heeft Pascal de halve finale gehaald bij de landelijke talentenjacht ‘Winterstar.’ Naast dat dit “een mooie leerschool is geweest” heeft Pascal hier veel complimenten gehad en dit was een motivatie om een eigen single uit te brengen.

In 2018 heeft Pascal een cover opgenomen van het nummer “Mooi is het leven” van Wesley. Hier kreeg hij dusdanig veel positieve reacties op, dat hij alles op alles wilde zetten om door te breken in de muziekwereld.

Met zijn debuutsingle ‘Jij bent de vrouw’ is zijn droom dan eindelijk uitgekomen.
Op de melodie van Glenn Medeiros ‘Nothing’s gonna change my love for you’ heeft Pascal zelf een tekst geschreven voor zijn vriendin Manuela.

Daarna heeft Roy Otters van ANRO Producties VOF een nieuw arrangement gemaakt op het lied, waardoor het nu een heerlijk uptempo nummer is geworden. De live gitaar en accordeon maken het nummer heerlijk dansbaar, herkenbaar en compleet.

De bijpassende videoclip, waarin naast Pascal ook zijn vriendin Manuela een hoofdrol vertolkt, is gemaakt door Patrick van der Worp van Perfect Clips.

Pascal is ontzettend trots op dit nummer en het verloop van zijn carrière tot dusver. Maar hij vergeet ook zeker zijn fans, vrienden en familie niet. Deze staan volgens Pascal “altijd achter me, wat ik ook doe.”

Ook hoopt hij dat zijn fans net zo blij met het nummer zullen zijn, als dat hij zelf is. “Ik hoop de luisteraars weer mee terug te nemen in de zomerse sferen. Maar ook dat het nummer, samen met de videoclip, een voorbode zal zijn voor een prachtig, liefdevol en gelukkig 2019.”