Artiest

Lorenzo NieuwenhuysenSpotify

Spotify Volgers: 1426
Spotify Populariteit: 19
Artiest

Lorenzo Nieuwenhuysen

Nieuwste release

Onschuldig en Klein 14 September 2022
Populair
1 Heel mijn leven 2:59
2 De Reden Dat Ik Leef 3:33
3 Ben je dankbaar 3:18
4 Hey 2:45
5 Een Vriend 3:44
6 Heel mijn leven 2:59
7 Ben je dankbaar 3:18
8 Kus me nog een keer 4:14
9 Kus me nog een keer 4:14
10 Onschuldig en KleinNieuw 4:05
Deel deze artiest:

Biografie

De kleine maar ook zo grote held uit Leiden, waar bijna iedereen Lorenzo Nieuwenhuysen inmiddels wel kent. Maar niet alleen in Leiden kennen ze hem, in de wijde omtrek. Het lijkt erop dat de jonge zanger langzamerhand heel Nederland aan het veroveren is. Lorenzo Nieuwenhuysen is een opvallende verschijning, vol met tatoeages, waar je niet omheen kan. Momenteel is hij heel hard aan het werk om de top te gaan bereiken en hier is hij vastberaden in.

Op jonge leeftijd vanaf het jaar 2006 begon Lorenzo Nieuwenhuysen zijn zang talent te ontwikkelen en dat bleef niet onopgemerkt bij de mensen die hem hoorden zingen. Gaandeweg de tijd begon Lorenzo Nieuwenhuysen met kleine optredens in cafés en ging hij mee doen aan talentenjachten. Hier werd ook zijn talent erkent en de jury's van de talentenjachten deelden de mening dat Lorenzo Nieuwenhuysen een 'hele grote ster' kan gaan worden. Dit gaf Lorenzo steeds meer vertrouwen in het bereiken van zijn doel; het bereiken van de top!

Na het winnen van verschillende talentenjachten mocht hij optreden op buiten festivals en evenementen. Zijn bekendheid in de regio van Leiden werd steeds groter.

In die periode trad Lorenzo Nieuwenhuysen veel op in de omgeving van Leiden en werd de stap genomen om meer bekendheid buiten Leiden te gaan krijgen. Amsterdam was het gevolg en het duurde niet lang voor ook de populaire cafés als Bolle Jan, La Bastille XL, Sientje en Peter Beense helemaal enthousiast raakten. Eind 2014 deed Lorenzo mee aan het programma Bloed, Zweet & Tranen, dit programma wordt in 2015 uitgezonden.