Artiest

Gijs de VormerSpotify

Spotify Volgers: 115
Spotify Populariteit: 13
Artiest

Gijs de Vormer

Nieuwste release

Samen zullen wij het maken 31 January 2024
Populair
1 Zondagmorgen 2:34
2 Geen poen 2:41
3 Er is maar 1 FC 2:52
4 Ik wil altijd bij jou zijn 3:33
5 Samen zullen wij het makenNieuw 3:40
6 Dansen op je bruiloft 3:33
7 Marie je t`aime 3:08
8 Een Ouwerwetse Hollandse Winter 3:05
9 Warm en koud tegelijk 3:15
10 Zou 't Wat Worden 3:33
Deel deze artiest:

Biografie

Als er iemand is die een stempel heeft mogen zetten op de vaderlandse showbizz dan is dat Gijs de Vormer wel en scoorde met De Vormers een kroegen hit met “Dansen op je bruiloft.” Ook heeft hij samen met Pascal de Vormer en Ringo in de single Top100 gestaan met de hit “Achter Het Raam.” De single “Zondagmorgen” was een cover van de track “Arms of Mary” van de Sutherland Brothers. Daarna heeft Gijs niet stil gezeten en ondanks zijn leeftijd is hij nog dagelijks bezig met muziek maken samen met zijn zoon Pascal die ook zeker geen onbekende in het vak is.
Eerder dit jaar kwam hij nog met het mooie nummer “Dat beetje geluk” wat hem aanzette tot meer. Wederom is hij met Pascal gaan zitten en hebben zij dit nummer geschreven en gecomponeerd “Als ik m’n ogen sluit”.
Gijs is een gezellige 50 plusser met 35 jaar ervaring en treed nog regelmatig op in oa verzorgingshuizen, sportverenigingen, verjaardagen, campings, cafés en al ruim 35 jaar zet hij de boel op de kop op de kermis in zijn regio en bij de carnaval in Achterveld.
Ook staat hij al meer dan 200! keer op cd en is te zien op YouTube, met eigen werk en covers. Al met al is Gijs de Vormer een actieve, bezige bij in deze muziekwereld en als het aan hem ligt, komt daar voorlopig ook nog geen einde aan!