Artiest

Bryan StrickerSpotify

Spotify Volgers: 236
Spotify Populariteit: 14
Artiest

Bryan Stricker

Nieuwste release

Populair
1 Laat Mij Maar Lekker Leven 3:07
2 Een Ster 3:46
3 Samen met jou 3:33
4 Jij - Akoestisch 3:18
5 Thuis - Akoestisch 3:33
6 Samen met Jou - Akoestisch 3:26
7 Alleen - Akoestisch 3:16
8 Gisteravond Laat - Akoestisch 3:32
9 Alleen 3:20
10 Weekend 3:07
Deel deze artiest:

Biografie

Bryan Stricker is op 21 juni 1993 geboren te Hoorn. Hij groeide op omringd door muziek en stond op zijn tiende al voor het eerst op een podium. Vanaf die tijd wilde hij nog maar 1 ding: zingen! Vier jaar later nam hij deel aan het programma Holland's Got Talent, waar hij de halve finale wist te behalen met Nederlandstalige muziek. Hij maakte een uitstapje naar jazz en musical maar ontdekte al snel dat zijn hart bij Nederlandstalige muziek ligt.

Ondertussen heeft Bryan al heel wat kilometers gemaakt als zanger door onder andere avondvullende programma's en sfeervolle optredens bij diverse cafés, bruiloften en bedrijfsfeesten. Bovendien vind je Bryan elke maand in de welbekende feestcafés van Amsterdam: Jantjes Verjaardag, Café Tante Roosje en het Toppers Café. Onlangs mocht hij ook plekken als Dutch Valley, Ziggo Dome en de Toppers Fanzone aan zijn lijstje toevoegen.

Bryan heeft zijn draai gevonden in het genre Nederpop. Bij deze keuze speelde zijn passie om met een liveband te werken een belangrijke rol.