Artiest

Tim DouwsmaSpotify

Spotify Volgers: 4549
Spotify Populariteit: 34
Artiest

Tim Douwsma

Nieuwste release

Trots Op Jou 4 April 2023
Populair
1 Een Zomeravond Met Jou 3:05
2 Someone You Loved 3:02
3 Het Gevoel - Remix 3:27
4 Het gevoel 3:18
5 1+1=3 3:22
6 Jij Gaat Met Me Mee 3:05
7 Dat ding met jou 3:30
8 Je Bent De Hemel 3:34
9 Welkom In Mijn Hart 3:24
Deel deze artiest:

Biografie

Tim is geboren op 4 november 1987 in Drachten. Vanaf kleins af aan staat vast dat Tim een talent is in het entertainen van mensen. Hij doet graag mee aan talentenjachten en weet die, met name door zijn enorme enthousiasme en weergaloze uitstraling, regelmatig te winnen. Tim's talent komt dus al snel bovendrijven.

Pas na zijn 17de krijgt hij zelf langzaam in de gaten dat hij 'iets' wil gaan doen in de showbizz. Hij wordt gevraagd om auditie te doen voor het personage Noud in de super populaire televisiehit Goede Tijden Slechte Tijden. Tim schopt het tot de laatste 3 en weet het vanaf dat moment absoluut zeker: Ik wil entertainen!

Tim gaat vervolgens naar Groningen om zang-, acteer- en presentatielessen te volgen. Hij wil echt iets kunnen en zet alles op zij voor een stevige carrière. Maar het gaat pas echt los wanneer hij mee doet aan het SBS6 televisieprogramma: So You Wannabe A Popstar waar hij uiteindelijk 5e wordt!

Tim gaat als een speer en neemt zijn eerste single op. 'Wil Je Bij Me Blijven Slapen`is de titel van dit aanstekelijke liedje dat een regelrechte knaller wordt en uiteindelijk een mooie 18e plaats in de MEGAcharts verovert. Vele optredens volgen en van elk optreden maakt Tim een fantastisch feest! Tim breekt definitief door.

Toch blijft het kriebelen om ook te gaan presenteren. Hij wordt gevraagd door het populaire RTL4 televisieprogramma Life and Cooking om een item te presenteren. Als 'lekker hapje' staat Tim op locaties door heel Nederland en is hij regelmatig te zien in de studio in Hilversum.

Binnenkort zal Tim zijn filmdebuut maken in de nieuwe bioscoopfilm`De hel van 63`.Een prachtig project met een mooie cast met onder andere Chris Zegers en Cas Janssen. Een enorme uitdaging dat het multitalent van Tim dubbeldik onderstreept.

Dat Tim een blijvertje is staat vast. Met zijn leuke frisse uitstraling en zijn eigen stemgeluid is Tim klaar voor de toekomst. Entertainen is zijn passie, en alles waar je zelf in gelooft komt goed.