Artiest

Stephan JanssenSpotify

Spotify Volgers: 17
Spotify Populariteit: 4
Artiest

Stephan Janssen

Nieuwste release

Die Mooie Tijd 19 Augustus 2020
Populair
1 Die Mooie Tijd 3:13
2 Voor geen goud 3:17
3 Jij bent alles 3:06
4 Over en uit 2:58
5 Hoe kan ik zeggen 3:13
6 Kom trek je jas aan 4:15
Deel deze artiest:

Biografie

De op 20 februari 1995 in Breda geboren zanger Stephan Janssen komt met zijn nieuwe singel “Over en uit”.
Stephan groeide, samen met zijn zus, op in een doorsnee gezin.
Daar hield men zich totaal niet bezig met muziek en al helemaal niet om daar überhaupt carrière in te maken.
Dus was het niet zo gek dat de focus van Stephan meer op het voetballen lag.
Maar toch, gaandeweg de jaren kwam er toch de interesse in de vorm van disco spelen en zijn liefde voor de muziek van Andre Hazes.
Hij begon mee te doen aan talentenshows, en door de enthousiaste reacties van het publiek gaf hem dat het zetje om er mee door te gaan.
Door met succes op steeds verschillende podia te staan kwam het tot het uitbrengen van zijn eerste nummer “Kom trek je jas aan”.
Doordat Stephan tijdens de carnaval een feest duo vormt genaamd Dubbelfris, kwam zijn solo carrière op een laag pitje te staan.
Het succes was groot en er werden maar liefst drie singels uitgebracht.
Maar nu is Stephan Janssen helemaal terug als solo artiest en dat laat hij de fans weten ook! Zijn nieuwe cd bevat maar liefs twee nummers, naast zijn nieuwe nummer staat er ook een niet eerder uitgekomen nummer genaamd “Jij bent alles” op.
“Kom trek je jas aan” is een pakkend en zeer herkenbaar nummer.
Iedereen heeft wel eens in een relatie gezeten dat het niet helemaal gaat zoals het moet gaan, of zelfs stuk loopt, aldus Stephan. Ook ik heb dat mee gemaakt, maar dat is niet de reden voor de keuze van dit nummer.
Ik wil hiermee een periode afsluiten en een comeback maken. Met dit nummer wat al mijn verwachtingen heeft waar gemaakt en zelfs heeft overtroffen, waarin ik mijn gevoel kan leggen maar ook uiteindelijk kan feesten.
En dat is niets teveel gezegd, dit nummer bouwt zich rustig uit naar een uptempo ritme, wat een perfecte combinatie is als je niet kunt kiezen tussen die twee genres!