Artiest

StandaardSpotify

Spotify Volgers: 1087
Spotify Populariteit: 27
Artiest

Standaard

Nieuwste release

Our Summer Has Begun 11 Juni 2021
Populair
1 Our Summer Has BegunNieuw 3:03
2 De Liefde Is Failliet 3:44
3 Freeze the Night 3:16
4 Just Try Love Again 3:33
5 De Zomer Is Van Ons 3:04
6 Without You By My Side 3:20
7 Our Love Feels Like a Mess 3:42
8 Last Try Before Goodbye 3:36
9 Geloof In Mij 3:41
10 Dansen En Vergeten (Radio Edit) 2:53
Deel deze artiest:

Biografie

STANDAARD BRENGT EEN EIGEN POPSOUND

Sinds 2016 vormen Philip en Rosita het muzikale duo 'STANDAARD'. Er zijn inmiddels meerdere singles en videoclips verschenen, waaronder het bekende zomernummers 'De Zomer Is Van Ons' (2017) en Dansen En Vergeten (2019), Jij en Ik (2018), naar Spargo's super-hit 'You And Me' (1980) en 'Doe Ik Te Jong' (2017). De muziek van STANDAARD kenmerkt zich door een groovy, catchy en dansbare popsound. Daarin zijn invloeden uit Nu Disco, 90's Club en EDM te horen.

De teksten zijn in het Nederlands en sinds 2018 ook in het Engels, waarbij het leven, de liefde en relaties de rode draad vormen. 'Je wordt gepakt door hun lekkere funky swing en kenmerkende sound', zoals een fan onlangs aangaf. Diverse radiostations geven aan dat 'deze funky popsound er nog niet was in Nederland; heel eigen en toch ook herkenbaar'. Een mooi compliment.

De muziek is multipurpose: lekkere funky, dancy sound voor diverse gelegenheden, van radio tot festival, van lounge tot café en van bedrijfsfeest tot beachparty. STANDAARD vult elkaar in de nummers op pakkende wijze aan en straalt energie uit op het podium.

DE EINDEJAARS SINGLE VAN 2019; 'Geloof In Mij'
STANDAARD eindigt 2019 funky & fresh met een nieuwe, Nederlandstalige single 'Geloof In Mij'. Het is een vrolijke, zeer dansbare en catchy track geworden.

Een echte 'STANDAARD-track' met de herkenbare swing en danceable vibe en met een warme en positieve boodschap.

De single is een mengeling van Nu Disco en 90's groove met old school elementen die herkenbaar zijn en je uitnodigen de dansvloer op te gaan. Multi purpose zoals de meeste tracks van STANDAARD en dus geschikt voor diverse gelegenheden en feesten.

NOG TE VERWACHTEN
'In 2020 gaan we weer lekker verder', zegt Rosita. 'Er liggen nog diverse singles op de plank om zo te zeggen', zegt Philip daarop. 'Tracks in zowel Engels als Nederlands. En er zitten weer super-gave en dansbare songs bij. We zijn in 2019 iets meer de dancy kant op gegaan en gaan hier zeker mee verder, zonder natuurlijk onze kenmerkende STANDAARD-swing en sound te verliezen. We denken en hopen dat ze een hoop luisteraars zullen trekken. Er komt sowieso ook een Nederlandse opvolger van 'De Zomer Is van Ons' uit 2017, maar daarover binnenkort meer'.