Artiest

Rene WandersSpotify

Spotify Volgers: 84
Spotify Populariteit: 1
Artiest

Rene Wanders

Nieuwste release

Barbara 18 November 2023
Populair
1 Maar nog steeds zijn we samen 3:31
2 Barbara 4:01
3 Kunnen we elkaar niet vergeven 3:19
4 De jongen met de mondharmonica 3:26
5 Ik denk aan jou ! 3:47
6 Kunnen we elkaar niet vergeven 3:19
7 Ik heb het altijd al geweten 2:58
8 Het is jouw lach! 3:20
9 Barbara 4:00
10 Barbara 2.0 4:03
Deel deze artiest:

Biografie

Kunnen we elkaar niet vergeven
Rene Wanders

Tekst : W. Wiegman
Muziek : W. Wiegman
Opname : M. Sterken
Label : MAP Records


René Wanders is geboren op 1 september 1966 en komt uit het Drentse Emmen. Twaalf jaar geleden is René begonnen met zijn muzikale carrière en zeker niet onverdienstelijk.
Zingen is na Grasbaanraces / Motorcross zijn grootste hobby, en dat hij dit allemaal kan en mag doen komt zeker door de steun van zijn vrouw en kinderen,. Ook is René een trotse opa. Tijdens de cd presentatie mocht hij van zijn kleinkinderen een prachtig cadeau ontvangen.
Wat is het toch mooi om opa te zijn vertelde René
Nu komt Rene Wanders met een nieuw nummer getiteld “Kunnen we elkaar niet vergeven”
Dit lied, een oud nummer van Henk Wijngaard maar door Martin Sterken in een hedendaags jasje gestoken, is geschreven met een speciale boodschap. En als mensen zich hierin zouden kunnen vinden, kan het een stuk gezelliger worden met elkaar. Soms moet je kunnen vergeven en vooruit kijken naar, mooie dingen.
René heeft ondertussen meerdere al singles uitgebracht, en zijn overal erg goed ontvangen. Zijn nummers zijn te beluisteren op TV Oranje en op YouTube.
Nu komt Rene Wanders dus met zijn nieuw nummer getiteld “Kunnen we elkaar niet vergeven” maar is intussen weer druk bezig met zijn vaste producer Martin Sterken aan twee geheel eigen nieuwe nummers. Dus gaan we ook de komende tijd nog veel van deze zanger uit Emmen horen en zien.