Artiest

Melissa SmildaSpotify

Spotify Volgers: 420
Spotify Populariteit: 14
Artiest

Melissa Smilda

Nieuwste release

Ik Wil Vanavond Met Jou 1 December 2022
Populair
1 Ik Wil Vanavond Met Jou 2:54
2 Al Heb Ik Jou Niet voor Mij Alleen 3:10
3 Alle Jongens 2:55
4 Die Allereerste Kus 3:31
5 De Allermooiste ogen 3:11
6 Zolang Er Sterren Aan De Hemel Staan 3:45
7 Amore, mijn grote liefde 3:06
8 Ik Wil Dat Jij Meteen Ook Gaat 3:34
9 Amore, mijn grote liefde 3:07
10 Ik ben de weg weer even kwijt 3:41
Deel deze artiest:

BiografieZangeres Melissa Smilda brengt haar nieuwe Single "Amore, mijn grote liefde" uit.
Een bijzonder lekker klinkend, liefdevol nummer. Voor de opnames reisde ze af naar het Drentse Valthermond. Daar werkte ze samen met topproducer Martin Sterken. Jacqueline Hermes-de Bie uit Coevorden heeft de tekst geschreven.
Het afgelopen jaar was voor Melissa een top jaar . Vorig jaar Oktober bracht ze haar debuut nummer; "De Allermooiste Ogen" uit. Vanaf dat moment krijgt ze een grote schare fans. Nadat ze haar tweede nummer; "Ik ben de weg weer even kwijt", uitbracht in April van dit jaar, kwamen er totaal onverwacht prachtige optredens op haar pad. O.a bij Radio Continu On Tour, Cèst La Vie in Emmen, De Groene Ster Festival in Leeuwarden en De Gouden Pijl in Emmen. Na het tweede nummer van Melissa viel het niet mee om een goed opvolgend nummer te vinden. Vele demo`s kwamen voorbij maar Melissa wilde persé een nummer uitbrengen die bij haar past. Daarom nam ze producer Martin Sterken in de arm. Hij is bekend van zijn werk voor topartiesten. "We hebben er samen hard aan gewerkt om deze single zo goed mogelijk neer te zetten", vertelt Zweitse Smilda, vader van…... En het eindresultaat mag er zijn! Het is een hele mooie productie geworden, waarin alles voor Melissa op de plek valt.
De clip is gemaakt door Sander Drooglever van Xandro Media uit Hoogeveen. De clip is verrassend en verteld het verhaal van dit mooie liefdesnummer!