Artiest

Martin DamsSpotify

Spotify Volgers: 1702
Spotify Populariteit: 12
Artiest

Martin Dams

Nieuwste release

Dromen die leven 30 Maart 2020
Populair
1 Bye Bye Belinda 3:06
2 Als Ik Jou Laat Gaan 3:07
3 Vlieg mee met mij 3:18
4 Kerst Met Jou - Kerst Met Jou 3:19
5 Magdalena 3:21
6 Dromen die leven 3:15
7 Wat ben je zonder je vrienden 3:12
8 Het Mooiste Kado - Het Mooiste Kado 2:56
9 Duizend Sterren 3:58
10 Ponyparkcity 2:35
Deel deze artiest:

Biografie

Wat ben je zonder je vrienden
Martin Dams

Tekst : Frank Swenne
Muziek : Frank Swenne
Opname : Martin Sterken
Label : Studio Martin Sterken


Ik zweefde de laatste maanden al op de vleugels van Geluk voor iedereen! Maar nu is er mijn nieuwe single ”Wat ben je zonder je vrienden’’ .... natuurlijk ben ik er super trots op!
Wat lekker voelt...is goed! Toch?.... en wat ik lekker vind...is zingen voor iedereen...zo veel en zo vaak als het maar kan en mag. En het allermooiste is dan, dat wanneer ik sta te zingen, dat het publiek de vibe voelt van mijn gevoel....dat het hele cafe...de zaal...of het plein.. dit heerlijke gevoel van samenzijn beleefd! Even weg van zakelijkheden... weg van alles wat moet...maar gewoon genieten met elkaar.
Met “Geluk voor iedereen” heb ik na jaren van schitterende producties en veel prachtige optredens en mooie successen eigenlijk voor het eerst sinds lange tijd weer die pure vibe gevoeld. Dit heeft er voor gezorgd dat ik tijdens het schrijfproces van mijn nieuwe single “Wat ben je zonder je Vrienden“ een duidelijke wens op tafel heb gelegd: Dat eerlijke pure gevoel... dat wil ik weer!
En het is gelukt!...sterker nog.. meer dan gelukt! Ik ben ongelooflijk trots op mijn nieuwe single....en tja...natuurlijk sta ik te popelen om het te gaan zingen...op al die podia...cafe’s en pleinen van ons heerlijke muzikale land!

Martin Dams