Artiest

Ingmar HutSpotify

Spotify Volgers: 48
Spotify Populariteit: 0
Artiest

Ingmar Hut

Nieuwste release

Sarah 10 February 2024
Populair
1 Sarah 3:14
2 Gran Canaria 3:25
3 Bij De Griekse Zee 3:19
4 Wie goed doet, die goed ontmoet 2:57
5 Holiday met jou 2:35
6 Hoor Ik Die Griekse Melodie 3:18
7 Mijn Tranen 3:13
8 piraterij lied - versie 2021 3:05
9 Ik Zit het Liefst in het Café 3:14
10 Jij bent om op te vreten 3:19
Deel deze artiest:

Biografie

Ingmar werd geboren op 02 November 1996 en groeide op in het Drentse dorpje Ruinen, en is al van jongs af aan bezig met muziek en gek van het Nederlandse lied.
Naast de liefde voor muziek had hij ook een grote wens en dat was radio maken, Hij verhuisde naar Zuidwolde en nadat hij thuis al bezig was om muziek te draaien, kon hij al gauw beginnen bij de lokale omroep van Zuidwolde, als technicus waar hij muziek kon draaien in een paar vaste radioprogramma's. En een paar jaar later had Ingmar ook al een eigen Radio show dat iedere zondag te beluisteren is op de zender van de lokale omroep van Zuidwolde. waar hij natuurlijk het Nederlandse lied draait. In 2018 is Ingmar voor het eerst de studio in gegaan en heeft zijn alle eerste nummer opgenomen. met als Titel ´Vandaag´. Dit jaar is hij sterke begonnen, want een prachtig lied geschreven en gecomponeerd door Martin Sterken trok hem zo aan dat hij ervoor heft gekozen om deze op te nemen en uit te brengen "Wie goed doet, die goed ontmoet" is een gezellig nummer wat in menig café gedraaid zal gaan worden. Natuurlijk wil Ingmar naast zijn carrière als radio technicus en radiomaker ook een carrière als zanger graag willen en gaat dar dan ook alles aan doen.
Met een vast team waarmee hij werkt wil hij meer bekendheid krijgen en de band die hij na die 2 nummers al heeft met producer Martin Sterken zal zeker groter gaan worden